Ammattitaitoinen tiimi

Parvuksen tiimi koostuu ammattitaitoisista ohjelmistokehittäjistä ja liiketoimintaosaamisesta. Palvelemme asiakkaitamme vastuuntuntoisesti ja suurin osa tiimistämme on myös yrityksemme osakkaita.

Ydintiimin lisäksi laajat verkostot auttavat löytämään sopivia osaajia silloin kun tarvitsemme lisäkäsiä tai projektiin tarvitaan jotain erityisosaamista.

Olli Kousa

Toimitusjohtaja / Ratkaisukonsultti

Ollilla on monipuolista osaamista niin liiketoiminnan kuin ohjelmistojen osa-alueilta. Erityisenä vahvuutena digitalisaatio ja sen hyödyntäminen liiketoiminnassa. Olli vastaa asiakkuuksista ja on mukana suunnittelemassa projekteja ja varmistamassa että ratkaistaan oikea ongelma järkevillä työkaluilla. Laaja ymmärrys erilaisista teknologioista auttaa löytämään optimaalisen vaihtoehdon asiakkaan haasteisiin.

LinkedIn
+358405667054
Lappeenranta

Ville Raukola

Full-stack / WordPress

Villellä on kokemusta full-stack kehityksestä ketterissä tiimeissä, omista projekteista ja nauttii erityisesti web-kehityksestä moderneilla työkaluilla. Villen kanssa on aina mukava työskennellä.

LinkedIn
Lappeenranta

Saku Arho

Full-stack / analytiikka

Saku on omistautunut ohjelmistokehittäjä jolla on full-stack kokemusta ja tietotaitoa erityisesti analytiikasta. Saku on aina valmis ottamaan vastuun, oli kyse projektista, harrastustoiminnasta tai koko yrityksen ohjelmistokehityksestä.

LinkedIn
Lappeenranta

Siiri Pajunen

WordPress

Siirin vahvuus on näyttävien sivujen rakentaminen asiakkaiden toiveiden ja vaatimusten mukaisesti. Visuaalisen lahjakkuuden lisäksi myös koodinpätkät ja sivuston tarkempi kustomointi onnistuu vaivatta, eikä migraatiotkaan tuota ongelmia.

LinkedIn
Lappeenranta

Jarkko Peltonen

WordPress

Jarkko on toinen tiimimme WordPress-vahvistuksista ja vastaa puhtaista WP-projekteista.

LinkedIn
Lappeenranta

Kuvaaja/Photographer Teemu Leinonen. (LUT University)

Verkosto

Monialaista osaamista

Laajat verkostot yliopistolla ja sen ulkopuolella takaavat että mikäli meiltä ei löydy osaamista valmiiksi, löydämme sopivan tyypin.

Haussa devaajia asiakasprojektiin?

Teemme projekteja myös mielellämme alihankintana. Voimme myös ottaa vastuun asiakkaidenne projektista kokonaan, mikäli teillä on resurssit varattuna tai sopivaa osaamista ei ole saatavilla. Pienen tiimin ja kevyen rakenteen takia voimme hoitaa myös projekteja jotka ovat isommille ohjelmistotaloille yksinkertaisesti liian pieniä.

Ota siis rohkeasti yhteyttä mikäli haussa on lisäresursseja väliaikaisesti tai pidempään yhteistyöhön.