Markkinointi

Paranna yrityksesi näkyvyyttä ja myyntiä Parvuksen digitaalisen markkinoinnin palveluiden avulla.

Google-mainonta

Google-mainonta on yksi tehokkaimmista digimarkkinoinnin keinoista, riippumatta yrityksen palveluista tai toimialasta. Google Ads -mainonnalla tavoitat Googlessa ja sen yhteistyökumppaneiden sivuilla potentiaaliset asiakkaat. Luomme tarvittavat materiaalit, kohdistamme mainonnan haluamillesi avainsanoille, seuraamme ja kehitämme kampanjan aikana sen toimivuutta sekä käymme tuloksia läpi kanssasi.

Google Adsin avulla voit määrittää mainonnallesi kuukausittaisen enimmäisbudjetin, jota voit muokata milloin tahansa. Mainonnan voi myös keskeyttää koska tahansa. Lisäksi maksat pelkästään tuloksista, kuten klikkauksista verkkosivustollesi.

Hakukonemainonta

Hakukonemainonnalla tavoitat ostoaikeissa olevan asiakkaan oikealla hetkellä. Google Adsin kautta luodut mainokset näkyvät Google-hakujen yhteydessä sivun ylä- ja alalaidassa. Google Merchant Centerin avulla saat halutessasi myös verkkokauppasi tuotetiedot näkyviin hakukoneeseen sekä Googlen yhteistyökumppanien sivuille ja sovelluksiin kuvien kera.

Display-mainonta

Display-mainonnalla kasvatat tehokkaasti brändisi näkyvyyttä. Google Adsin kautta luodut tekstistä, kuvista, ja videoista koostuvat mainokset näkyvät haluamallesi kohderyhmälle Googlen omien palveluiden lisäksi sen Display-partnerien sivuilla ja sovelluksissa.

Verkostossa mainokset näkyvät eri verkkosivuilla, YouTubessa, Gmailissa, sekä eri sovelluksissa. Mainokset näkyvät kaikilla laitteilla, oli kyseessä sitten tietokone, tabletti tai puhelin.

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimoinnilla varmistat, että asiakkaasi löytävät sinut helposti. Tavoitteena on saada verkkosivustosi googlen hakutuloksissa mahdollisimman korkealle halutuilla hakutermeillä. Optimoimme sivusi rakenteen ja sisällön tavoitteidesi mukaan sekä raportoimme tehdyt toimenpiteet ja tulokset selkokielellä.

On tutkittu, että 75% ihmisistä avaavat vain ensimmäiset googlen hakutulokset tietoa etsiessään. Tämän takia on elintärkeää, että sivustosi löytyy hakutulosten kärjestä.

Sosiaalisen median mainonta

Sosiaalisen median mainonnalla näyt siellä missä potentiaaliset asiakkaasi ovat. Kohdentamalla mainokset Tavoitat potentiaalisimman kohderyhmän tuotteellesi/palvelullesi. Saat lisää näkyvyyttä somekanavan sisällä ja lisää liikennettä yrityksesi verkkosivuille.

  • Instagram
  • Facebook
  • Linkedin

Analytiikka

Analytiikan avulla parannat mainontasi kannattavuutta ja keräät arvokasta tietoa asiakkaidesi käyttäytymisestä. Yrityksesi liiketoiminnan kannalta oleellisen datan kerääminen ja tarkastelu helpottavat myös johtamista ja päätöksentekoa. Valitsemme kanssasi sinulle tarpeelliset analytiikan työkalut, autamme niiden käyttöönotossa ja opastamme tarvittaessa niiden käytössä. Voit myös jättää datasi seurannan ja raportoinnin kokonaan meidän huoleksemme.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan ilmaisen kartoituksen avulla juuri sinulle sopiva digitaalisen markkinoinnin paketti!

[email protected] – 0405667054