Parvuksen toiminta kehittyy aktiivisesti

Parvuksella palvelujen kehittäminen on osa jatkuvaa toimintaa, mutta välillä on hyvä varata reiluummin aikaa toiminnan kehittämiseen.

Aloitimme elokuun alussa kehityshankkeen johon saimme Euroopan aluekehitysrahaston tukea. Rahoitus mahdollistaa nuorelle kasvuyritykselle mahdollisuuden rakentaa ja tarjota laadukkaita palveluita nopeammin.

Hankkeen keskiössä tulee olemaan digipalvelupaketti jota tarjotaan edullisesti erityisesti aloittaville ja muille pienille yrittäjille. Paketti vastaa erilaisiin tarpeisiin digitaalisten palveluiden saralla, kuten kotisivut, hakukonenäkyvyys, graafiset palvelut, ohjelmistojen käyttöönotto jne. Paketin taustalle tullaan toteuttamaan tehokkaat prosessit, jolloin kustannustaso pysyy kohtuullisena ja laatu hyvänä.

Tavoite on tarjota pitkälle tuotteistettuja palveluita jotka mukautuvat tarvittaessa yksittäisen yrittäjän tarpeisiin, mutta ensisijaisesti tarjoavat helpon ja kustannustehokkaan lähtökohdan uuden yrityksen digitaipaleelle.

Pienyrittäjien palvelujen lisäksi kehitämme tarjontaa myös isommille yrityksille joille ketterät palvelut ja kustannustehokkuus ovat tärkeitä. Esimerkki tällaisesta voisi olla vaikkapa ohjelmistoprototyyppi tukemaan uuden palvelun pilotointia. Vahvoilla prosesseilla prototyypin luonti onnistuu meiltä nopeasti ja edullisesti.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy palveluistamme. [email protected]