Referenssiasiakkaat

Muutos-valmennus

Verkkovalmennus / ylläpito

Vastaamme Muutoksen kaikista ylläpito- ja kehitystarpeista. Säännöllisten ylläpitotehtävien lisäksi olemme toteuttaneet sivu-uudistuksia, kurssialustan siirron, sivuston nopeus- ja hakukoneoptimointia sekä esimerkiksi sähköpostien siirron G Suiteen.

Parvus on toteuttanut ansiokkaasti ja joustavasti kaikki teknisiin asioihin liittyvät toiveemme ja huolemme sähköposteista verkkokaupan ja valmennusalustan rakentamiseen.

Joakim
Toimitusjohtaja

Glitternisti

Verkkokaupan siirto & Ylläpito

Kansainväliseen verkkokauppaan tähtäävä Glitternisti siirtyi Squarespacen verkkokauppa-alustalta WooCommerceen, joka mahdollistaa paremmin monikielisen verkkokaupan ja laajemmat integraatiot.

Imatran Kaupunki

eKirjastokortti – PWA sovellus

Kirjastokortti kulkee monella mukana, mutta aina fyysistä korttia ei tarvita. Yksinkertainen, mutta toimiva Progressive Web App -sovellus voidaan ladata puhelimeen ja sen avulla kortti voidaan tallentaa puhelimeen.

Todella joustavaa ja ammattitaitoista palvelua projektin alkumetreistä asti.

Kari Perälä
Tietojohtaja

Caravan Kivirappu

Verkkokaupan siirto

Matkailuautotarvikkeita myyvän verkkokaupan siirto vanhentuneesta OpenCart-versiosta WooCommerceen onnistui nopeasti ja samalla otettiin käyttöön uudet maksu- ja toimitustapaintegraatiot jotka helpottivat päivittäistä työtä.

Uusi verkkokauppa julkaistiin ajallaan ja sain haluamani ominaisuudet sekä riittävän koulutuksen uuden verkkokaupan hallintaan.

Pekka Kiviaho
Toimitusjohtaja

Itu Biodyn

Järjestelmäkartoitus

Vanhentuneen toiminnanohjausjärjestelmän tilalle kartoitettiin erilaisia vaihtoehtoja tukemaan yrityksen nykyistä tukkumyyntiä ja mahdollista kuluttajamyyntiä verkkokaupan kautta.

Saimme eri vaihtoehdoista kattavan vertailun, jonka perusteella päätöksiä oli helpompi tehdä.

Pasi Kivinen
Toimitusjohtaja

Parisuhde- ja seksuaaliterapia Satumaiseksi

Verkkosivut

Yksinkertaiset ja toimivat sivut kertovat palveluista ja auttavat asiakkaita ottamaan yhteyttä.