Verkkosivut WordPressillä

Yritykselle tai organisaatiolle verkkosivut haussa? Tai ehkäpä suunnitelmissa on verkkokauppa, verkkokurssi tai jäsenille suunnattu intranet? Tällä sivulla voit tutustua tarkemmin WordPressillä toteutettaviin palveluihin ja tuotepaketteihin.

Miksi WordPress?

WordPress on avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä (Content Management System, CMS) jolla voi helposti rakentaa ja hallita verkkosivuja. Se on kuitenkin yksi kymmenien, ellei satojen joukossa, joten on täysin aiheellista kysyä miksi valita juuri WordPress?

Erittäin suuri suosio, säännölliset päivitykset, laaja lisäosien kirjo ja WordPress-ammattilaisten korkea määrä ovat kaikki syitä valita WordPress ja lisää syitä voit lukea blogista.

Verkkosivut

Teemme tarpeisiinne sopivat verkkosivut nopeasti ja edullisesti. Panostamme erityisesti toimiviin ja nopeisiin sivuihin. Nopeasti latautuvat sivut antavat heti positiivisen ensivaikutelman ja edesauttavat myös hakukonenäkyvyyttä. Toimivuus eri laitteilla on tärkeää ja monesti päädymmekin muistuttamaan asiakkaitamme mobiilivierailuiden suuresta osuudesta, kun ulkoasussa keskitytään helposti siihen miltä sivusto näyttää omalla työpöydällä.

Projektit aloitetaan aina määrittelemällä sivuston tavoitteet ja merkitys liiketoiminnalle. Näin voidaan suhteuttaa projektin koko ja sisältö vastaamaan niin tavoitteita kuin käytettävissä olevia resursseja. Tarvittaessa mukana on erillinen graafikko, mutta etenkin jos yrityksellä on valmis graafinen ohjeistus, WordPress-kehittäjämme rakentaa nopeasti ilmeeseen sopivan sivuston. Sivustolle rakennetaan myös tarpeiden mukaan lisätoimintoja ja lopuksi koulutetaan sivuston käyttö. Tarvittaessa huolehdimme myös sivuston ylläpidosta.

Käyntikorttisivu

Yksisivuinen verkkosivu joka sisältää yrityksen perustiedot ja yhteydenottolomakkeet.
– Edullisin vaihtoehto jolla pääsee liikkeelle. Puuttuvat ominaisuudet ja asetukset voidaan lisätä myöhemmin.
alk. 950

Startti

Edullinen paketti joka sisältää 1-3 eri sivua, yhteydenottolomakkeen, blogin, apua sisällön kanssa ja tärkeimmät verkkonäkyvyyden parantamiseen liittyvät asetukset ja toimenpiteet.
– Paras hinta-laatusuhde pienille toimijoille.
alk. 1350€

Standardi

PK-yrityksille sopiva paketti, joka kattaa kaikki yrityksen palvelut ja auttaa potentiaalisia asiakkaitasi valitsemaan yrityksenne. Sisältää 5-10 sivua, blogin, useamman yhteydenottokanavan, yksittäisiä lisätoimintoja kuten tarjouslaskurin sekä sivuston optimoinnin niin nopeuden kuin hakukonenäkyvyyden suhteen.
– Sopii erityisesti yrityksille jotka haluavat maksimoida verkkosivuista saatavan hyödyn.
alk. 2450€

Laaja

Laaja paketti räätälöidään aina yrityksen erityisten tarpeiden mukaan ja sopii erityisesti pk-yrityksille tai laajemmille organisaatioille. Sivustot ovat viimeisen päälle optimoituja ja voivat sisältää monia lisätoimintoja sekä olla monikielisyyden.
alk. 4450€

”Verkkosivut saatiin pystyyn nopeasti ja ne ovat toimineet hyvin!”

Verkkokaupat

WooCommerce on yksi maailman suosituimmista verkkokauppa-alustoista, eikä ihme, sillä sen helppo laajennettavuus tekee siitä hyvän vaihtoehdon monen tyyppisille ja tasoisille verkkokaupoille. Lue blogista lisää syitä miksi valita WooCommerce.

Konseptikauppa

Suunnitteilla verkkokaupan perustaminen, mutta olet vielä epävarma verkkokaupan myynnistä? Konseptikaupalla voit aloittaa myymisen heti ja testata markkinaa. Verkkokauppa on helposti jatkokehitettävissä sitä mukaa kun tarpeet kehittyy ja kauppa kasvaa.
alk. 990€

Verkkokauppa

Tarpeiden mukaan kevyesti räätälöity verkkokauppa, joka on ammattimainen myyntikanava verkossa. Sisältää kaikki verkkokaupan perustoiminnot kuten hakukoneoptimoinnin, tuotesyötteet sekä maksu- ja toimitustapojen integroinnin. Varastonhallinnan tai kirjanpidon integraatioista sovitaan erikseen. Kysy myös monikielistä toteutusta kansainväliseen verkkokauppaan.
alk. 1990€

Kuulemme mielellämme tarpeistanne ja annamme tarjouksen. Autamme myös nykyisen verkkokaupan jatkokehittämisessä tai ylläpidossa.

”Parvus siirsi olemassa olevan verkkokauppan WooCommerceen koska se tukee paremmin kansainvälistä kauppaa. Tuotteiden siirrossa oli pieniä haasteita, mutta nyt verkkokauppa on nopea, näyttää hyvältä ja ennen kaikkea myy hyvin. Samalla otimme käyttöön sähköpostimarkkinoinnin työkalun joka integroituu verkkokauppaan saumattomasti. ”

Glitternisti

Kurssialustat

Onko sinulla osaamista jota haluaisit myydä? Toteutamme teknisen alustan jolla voit rakentaa verkkokurssin ja veloittaa kurssilaisia.

Miksi LearnDash?

Oppimisenhallintajärjestelmiä (Learning Management System, LMS) löytyy moneen lähtöön.

Moni on käyttänyt Moodlea tai Canvasta, jotka ovat suosittuja oppilaitosten käytössä. Ne tarjoavat monipuolisia ominaisuuksia ja integraatioita erilaisiin oppimista tukeviin työkaluihin. Ne ovat kuitenkin monesti erittäin raskaita käyttää ja ylläpitää, minkä takia esimerkiksi avointa lähdekoodia oleva Moodlekin vaatii yleensä oman teknisen tiiminsä, ollen näin kaukana ilmaisesta.

Monesti SaaS-palveluista löytyy sopiva vaihtoehto kohtuullisen kuukausihintaan, mutta mikäli ominaisuuksissa on puutteita, on tuuripeliä toteuttaako palveluntarjoaja sinulle kriittistä toiminnallisuutta. Pidemmän päälle kuukausimaksuistakin voi muodostua melko iso summa.

WordPressin päälle rakennettu LearnDash tarjoaa monipuoliset ominaisuudet erilaisten verkkokurssien toteuttamiseksi ja on myös helposti laajennettavissa mikäli jotain puuttuu.

Yksittäiset verkkokurssit

Yksinkertainen kurssi jota myydään kerta- tai kuukausimaksulla. Monipuolinen sisältö, kyselyt kurssilaisille ja sertifikaatit suorittamisesta.
alk. 990€

Laajempi oppimisalusta

Mikäli verkkokurssien myyminen on pääasiallista liiketoimintaanne, kannattaa siihen panostaa kunnolla. Tarvittaessa integroimme kurssialustan olemassa oleviin asiakasrekistereihin tai luomme kursseille myyntiputken.
alk. 1990€

”Parvus on toteuttanut ansiokkaasti ja joustavasti kaikki teknisiin asioihin liittyvät toiveemme ja huolemme sähköposteista verkkokaupan ja valmennusalustan rakentamiseen”

Muutos-valmennus

Jäsensivustot / intranetit

Sisältyykö toimintaanne palveluita jotka ovat vain asiakkaillenne tai jäsenille? Voimme toteuttaa kirjautumisen takana olevan alustan jolla pääsyoikeuksien hallinta on helppoa tai automatisoitua.

Esimerkkejä:

  • Jälleenmyyjien koulutussivu (voidaan liittää myös verkkokauppaan).
  • Yhdistyksen jäsenien keskustelufoorumi ja vain jäsenille kohdistetut sisällöt.
  • Sanomalehden tai muun uutissivuston maksullinen tilaus.
  • Yrityksen sisäinen intranet tietopankiksi, tiedottamiseen tai koulutukseen.

Kaikki projektit suunnitellaan ja toteuttaan yksilöllisten tarpeiden mukaan, mutta toteutuksessa hyödynnetään valmiita ratkaisuja tilanteen mukaan.

Kerromme myös mikäli tarpeeseen löytyy parempi ratkaisu, eikä oman sivuston toteutus ole järkevää. Autamme tarvittaessa vaihtoehtoisten ratkaisujen käyttöönotossa.

Lisäosat, integraatiot ja muokkaukset

Teemme tarpeen mukaan myös lisäosia, kustomointeja tai integraatioita olemassa oleviin verkkokauppoihin. Tarvittaessa myös muihin kuin WooCommerceen. Kysy tarjousta

”Tarvitsimme yksinkertaiseen ongelmaan yksinkertaisen ratkaisun, mutta valmista integraatiota ei ollut olemassa. Saimme parissa päivässä toimivan ratkaisun ja pääsimme jatkamaan myyntiä.”

Loveitvalmennus

Ylläpito

Hoidamme monesti toteuttamiemme projektien ylläpidon myös julkaisun jälkeen. Otamme myös uusia ylläpitoasiakkuuksia. Tilanteesta riippuen ylläpito hinnoitellaan joko kuukausi- tai tuntipohjaisesti.

Ylläpidolla on kriittinen rooli verkkokaupan toimivuuden ja turvallisuuden varmistamisessa. Vanhentuneiden lisäosien päivittäminen, tietoturvaongelmien paikkaaminen, palvelimen toiminnan varmistaminen ja varmuuskopiot ovat kaikki olennainen osa minkä tahansa ohjelmiston ylläpitoa.